Freedom Creator

Home > Portfolio > Freedom Creator
Freedom Creator

Opleiding voor wie de workshop Freedom To Rise Stronger! heeft afgerond en verder wil groeien om anderen te kunnen helpen. Dit is een intensieve opleiding voor ieder die verantwoordelijkheid aankan om met de energie van een ander aan de slag te gaan. Er zijn genoeg mensen op aarde die vinden dat een workshop van een dag genoeg is om in het energetisch lichaam van een ander te wroeten, maar in het energetisch lichaam kunnen dingen net zo goed kapot gaan als in het fysieke lichaam.

Vandaar dat dit niet zo maar een opleiding is en zul je volledig met jezelf aan de slag moeten. Waarom met je zelf? Omdat je het allemaal het beste bij jezelf kunt voelen en omdat je op die manier ervaring opdoet en je eigenwaarde omhoog werkt. En de ladingen die je voor jezelf opruimt, kunnen niet meer getriggerd worden op het moment dat je met een client bezig bent. Drie vliegen in een klap.

Voor deze workshop staat, na een eerste dag cursus, vier weken, van 25 uur per week, zelfstudie via internet met twee keer videochat van een uur en daarna een week van vijf dagen 10:00 – 17:00u

Dan ben je klaar voor een examen.

Kijk hier voor informatie wanneer je eerstvolgende mogelijkheid is!

Geef je vandaag nog op door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.