Freedom To Rise!

Home > Portfolio > Freedom To Rise!
Freedom To Rise!

2 Daagse Workshop Freedom To Rise!

Alles wat we meemaken in ons leven vormt ons en wordt onderdeel van ons. Veel mensen om je heen komen met allerlei antwoorden en theoriën uit hun eigen leven en vinden dat je die moet toepassen op jouw leven.

In deze workshop zul je leren dat je eigen antwoorden in jezelf zitten, net als dat er veel Licht en kracht in je zit. Jouw energie is wie je bent en hoe je je manifesteert in dit leven.

Door aan de slag te gaan met dat wat onderdeel van je is geworden en het achter je te laten, ontstaat er zoveel meer ruimte om jezelf te zijn, in het Nu. Leer jezelf te zijn, leer steviger in je schoenen te staan. Niet door gecoacht te worden naar de vorm van een ander maar je leert je eigen coach te zijn omdat dat wat jij hebt meegemaakt net zo waardevol is als wat een ander heeft meegemaakt. We zijn allemaal gelijk en het is tijd dat je leert te gaan staan voor wie je bent.

Deze workshop leert je onderscheid te maken tussen de energie van jezelf en die van anderen. Jezelf te beschermen tegen andere energie en hoe met energie te werken. Je zult meer en meer verbonden worden met het Licht. Hoe meer je verbonden bent met het Licht hoe meer je de Waarheid zult gaan zien in jezelf, in anderen en om je heen. Dit geeft rust, ruimte, vrijheid en enorme groei. Ook zul je veel kracht opbouwen door met de oefeningen aan de slag te gaan die je tijdens de workshop leert.

In twee intensieve dagen, wordt je opgeleid tot Wholist. Iemand die er van uit gaat, dat als je jezelf echt leert kennen, je meer over het Geheel leert. Hoe meer je je met jezelf verbindt, hoe meer je met het Geheel verbonden bent. Je bent nooit echt volleerd, je zult altijd door blijven groeien. Dat is wat het leven zo interessant maakt.

De workshop wordt gegeven door Remco Sas.
Remco Sas is een mysticus en is er voor een ieder die hulp vraagt. Hij is in staat les te geven, te begeleiden en met vele situaties te helpen. Het is zijn empathie en begrip van de waarde van het leven dat hem in staat stelt onvoorwaardelijk te helpen.

Voorwaarde om deel te nemen aan de workshop is een prive consult met Remco Sas zodat van te voren vele ladingen al kunnen worden opgeruimd, lage trillingen er uitgehaald kunnen worden wat er voor zorgt dat je alle behandelde stof goed tot je kan nemen. Dit zal je proces van groei versnellen en vergemakkelijken.

Kijk hier voor informatie wanneer je eerstvolgende mogelijkheid is!

Geef je vandaag nog op door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen!

Vergeet niet een prive consult te plannen!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.