Freedom To Rise Stronger!

Home > Portfolio > Freedom To Rise Stronger!
Freedom To Rise Stronger!

Na volledig in je kracht te kunnen gaan staan, heb je nu je eigen plekje vrij kunnen vechten in je leven. Je staat nu zo je mannetje, dat je het kunt gaan creëren. Je bent in staat jezelf energetisch te onderhouden en aan jezelf te werken.

In deze workshop gaan we aan de slag om je energetisch meer te ontwikkelen. Je hebt nu kunnen oefenen op het contact met je gids en voor jezelf kunnen verwerken.

We gaan nalopen wat je doet voor jezelf en kijken hoe dit beter kan. Hoe kun je, van dat wat je doet, aanvoelen hoe je doelgerichter te werk kunt gaan en dynamischer kunt handelen. Hoe kun je zelf checken wat goed is voor je wanneer je in het dagelijks leven beslissingen wilt nemen. Hoe kun je de samenwerking met je gids steeds meer finetunen?

Net als de event avonden gaan we met z’n allen verwerken. Kort maar krachtig zal ik bij ieder diepzittende ladingen opruimen die niet zo makkelijk zelf op te ruimen zijn en alleen met al aardig wat zelfkennis te behappen zijn.

Dit is de afronding om derde graads wholist te worden. Het doel wat betreft je vlam is hier op zijn minst vol goud aan het eind van de dag.

Het is niet zomaar de derde workshop, dit is #nietvoorwatjes in het kwadraat. Maar hoe pittiger het is, hoe sterker je uit de strijd komt. We zullen verder op het leven ingaan zodat je klaar bent voor grote inzichten en veel aankunt in het leven zonder terug te dijnzen. Het is een grote harde wereld, maar met veel gevoel en veel ervaring kun je verandering brengen. Hiervoor kun je na deze workshop jezelf als klaar voor de start beschouwen.

Kijk hier voor informatie wanneer je eerstvolgende mogelijkheid is!

Geef je vandaag nog op door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.