Money and Business

Home > Portfolio > Money and Business
Money and Business

Om ons leven te leven zullen we allemaal geld moeten verdienen. Of we willen of niet, niemand kan van de lucht leven. Wat we wel kunnen kiezen, is hóe we dat willen doen. Gaan we vol voor geld verdienen of willen we liever alleen genoeg werken om te leven?

Er zijn vele ladingen die we kunnen hebben op het gebied van geld en werk. Te weinig geld hebben is een hele heftige, ik denk dat er weinig mensen zijn die dit niet kennen. Menig zweetdruppel heeft gerold op dit onderwerp. Hierop kun je flinke ladingen hebben opgebouwd in de loop van je leven.

Al heel snel kan zo’n lading je leven beïnvloeden of zelfs overgedragen worden aan je kinderen.

Dat maakt een grote invloed op je leven en dit is wat ik je voorstel om weg te halen. Kom deze avond langs, we gaan aan de slag met allerlei professionele situaties en ladingen, waarna we met geld aan de slag gaan. Het is een modern universeel ruilmiddel, maar grote ladingen zitten er aan vast voor iedereen.

Zakelijk gaan we het hebben over verkoop, zakenrelaties, ijskoud zaken doen, geweten, uiterlijkheden, apparatuur, auto’s en veel meer. Kortom: iedereen kan zijn/haar voordeel doen met deze avond. Kom langs, neem iedereen mee die wil komen en we maken er samen een vruchtvolle avond van!

 

Kijk voor de eerstvolgende editie van dit event op onze agenda door hier te klikken!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.