Rise Up Your Health

Home > Portfolio > Rise Up Your Health
Rise Up Your Health

Deze dag is bedoeld voor ieder die workshop 1, Freedom To Rise!, heeft gedaan. Op deze dag leer je hoe je energetisch je lichaam schoon kunt maken om het functioneren van je lichaam zo goed mogelijk energetisch te ondersteunen.

Sceptici zullen hierom lachen, maar dagelijks bewijzen we hoe veel effect het energetisch werk heeft op het lichaam. Het is enorm wat er gebeurd als we energetisch het vocht uit een long halen, of het vuur uit een brandwond, of de galstenen uit een gal. Harten en hersenen energetisch repareren zorgt voor een snellere heling in de praktijk. Diezelfde sceptici zullen, als het doktoren betreft, hun patient zeggen dat ze heel sterk zijn, of hun assistent op de donder geven niet goed te hebben onderzocht, maar wij weten hoe het komt.

Het is natuurlijk bij wet verplicht om te zeggen ga vooral naar je dokter, want anders werken wij je genezing tegen.

Maar in deze workshop leer je hoe je eigen lichaam gezond te houden. Het (grote) genezen van meer gecompliceerde situaties kan meer bij komen kijken maar voorkomen is beter dan genezen en iedereen kan leren te helpen in het geval van brandwonden of dergelijken.

Deze dag is weer volgepakt met informatie en kennis. Je kunt gelijk aan de slag en zult het verschil zeker voelen. Want een stijve rug, hoofdpijn of kortademigheid is allemaal wat aan te doen en als je het bijhoudt, kun je je eigen leven heel erg verbeteren alleen al door het met energie door te spoelen en te helen.

Kijk hier voor informatie wanneer je eerstvolgende mogelijkheid is!

Geef je vandaag nog op door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.