Verslaafd

Home > Portfolio > Verslaafd
Verslaafd

Voor ieder die ergens verslaafd aan is, geldt, dat er een hoop emotionele lading achter de verslaving zit.

Je begint niet zomaar met roken, drugs of alcohol. Of overmatig internet gebruik, eten, gamen, sex en ga zo maar door. Op een manier ben je in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. Niet zo maar.

Wil je stoppen, dan kom je niet alleen de fysieke verslaving tegen, maar ook de mentale en nog de emotionele. Daar hoort ook de lading bij. Het continue vluchten voor de waarheid. Of in het geval van roken het vluchten voor je stressvolle leven.

Deze avond kun je simpelweg komen, gaan zitten en zonder te hoeven praten, zonder te hoeven vertellen over je situatie, kun je meedoen met ladingen oproepen en worden ze allemaal voor je opgeruimd.

Wat zijn deze ladingen? En hoe worden ze dan opgeruimd?

Drinken doen we om te vergeten. Er is iets dat je wilt vergeten. Elke keer dat je hier zo hard je best doet om je te verzuipen in alcohol, bouw je lading op. Je vlucht. Deze lading kunnen we samen oproepen, doordat ik er over vertel en de trilling aanroep in je zodat de lading naar boven komt.

Door met energie van een hoge trilling te werken kan ik de lading die laag van trilling is, omvatten en veilig weghalen op dusdanige manier, dat dat wat weg is, niet meer terug kan komen.

Door de lading van de situatie en materie af te halen, kun je veel makkelijker stoppen. Dat is wat voor jou overblijft om te doen. Je vicieuze cirkel doorbreken. Ik minder de vaart waarin je de cirkel rondgaat, jij doorbreekt em.

Kijk voor de eerstvolgende editie van dit event op onze agenda door hier te klikken!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.