Weight A Minute!

Home > Portfolio > Weight A Minute!
Weight A Minute!

Allemaal zijn we bezig met ons uiterlijk. De één meer dan de ander, maar ieder heeft toch z’n eigen dingen waar hij of zij mee bezig is. Overgewicht, ondergewicht, gezondheid, voedsel, verwarring, lichamelijke klachten, noem maar op. Er is zo veel waar we allemaal ladingen op kunnen opbouwen.

Een vetlaag kan een emotionele lading zijn. Zodra je energetisch naar dit soort dingen gaat kijken, kan het heel complex in elkaar zitten. Bacteriën of ziektes kunnen in je bindweefsel zitten en zo kunnen er ook emoties in zitten.

Deze avond ben je van harte welkom om langs te komen, plaats te nemen in de zaal en te luisteren naar hoe je meegenomen wordt langs de lange weg van suiker, vet, diëten, vegan, raw food, fastfood, skinny jeans, sporten en alle andere onderwerpen, waarop ladingen kunnen zitten die in dit straatje passen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, als je door de meningen en trends die je overal opgelegd krijgt niet meer weet wat je nu wel en niet kan eten, dan is het soms nodig om al die overtuigingen de deur uit te doen om weer bij je eigen waarheid te komen. Om te kunnen voelen wat je eigen lichaam nodig heeft. Want wie weet het nu beter, dan je eigen lichaam?

Ik kan deze ladingen weghalen. Je hoeft hier zelf niet veel voor te doen. Het kan leiden tot inzichten en dan wordt verandering invoeren in je leven en patronen doorbreken een stuk makkelijker. Zo kunnen we samen enorm veel opruimen in één keer!

 

Kijk voor de eerstvolgende editie van dit event op onze agenda door hier te klikken!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.