Waarheid

Home > Blog > Waarheid
Waarheid

De Waarheid hoef je iemand niet van te overtuigen.

Overtuigen is een overtuiging aanpraten.

Iedereen heeft een eigen perspectief. Dat perspectief kan delen van de Waarheid bevatten, maar het is nooit de Hele Waarheid.

Vandaar dat zodra je Waarheid gevonden hebt, je er vooral niet aan vast moet houden, want dan wordt het een overtuiging.

Waarheid is heel groot, Waarheid is ook nog eens dynamisch. Wat in 1980 Waarheid was, hoeft nu niet meer Waarheid te zijn.

De werkelijke manier om Waarheid te zien, is door het te zien en verder te gaan. Je vertrouwt erop dat oefening kunst baart. Je kunt Waarheid los laten want hoe vaker je Waarheid ziet, hoe beter je er mee zult gaan resoneren. Uiteindelijk zie je Waarheid meermalen per dag, ook al begon je met 1x per jaar.

Waarheid Zien is een kunst. Het is deel van je. Net als een meesterschilder niet regeltjes hoeft na te lezen of volgordes, het is deel van haar/hem.

Net zo is het zien van Waarheid deel van je. Hoe beter je alles wat jij als waarheid hebt vastgelegd loslaat, hoe meer je door de bomen het bos zult zien, want het Bos is zó veel meer dan alleen maar bomen.

Laat bewijzen los, waarheid zit in de weg om Waarheid te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *